~ : SPECIAL ANNOUNCEMENT : ~

INFO FOR ALL CUSTOMER..KAMI DAH PUN KEMBALI MEMBUKA TEMPAHAN LAGI DGN SOUVENIR2 YG ADA DLM SENARAI, SEMUA SOUVENIR DAH UPDATE HARGA YER...SILA MSKKAN TEMPAHAN ANDA SEAWAL MUNGKIN...TQ

wedding souvenir Malaysia and for all majlis also, malindosouvenir ..."unik dan lain dari yang lain"

Bismillahirrohmanirrohim,..Salam,

Kami menjual souvenir perkahwinan buat sesiaper pun di seluruh Malaysia, kami namakan MALINDO SOUVENIR (Malay-Indo Souvenir), di semua souvenir boleh di bubuh nama pasangan pengantin,

Bagi Anda semua yg inginkan kelainan buat perkahwinan di Malaysia dgn souvenir ala Indonesia yg tak kalah best, akan di ingat para tetamu n pastinya makin menyemarakkan majlis perkahwinan Anda..dari yg murah hingga yg eksklusif. Souvenir2 ini di order terus dari Indonesia n garanty good quality n original.

Tak hanya buat majlis kahwin jer, boleh jg buat majlis yg lain nyer...

buat masa ni kami barulah online shop sahaja, home base kami ada di:

Taman Orkid Kulim Kedah Malaysia

H/P : +60111 543 3879
Facebook id : cik puan yanti amrida
Email : Adirma_79@yahoo.co.id
add me on FB as ur friend, dapatkan harga diskaun on FB & lebih banyak gambar n contoh design yg kami upload

Followers

VISIT MY OTHER BLOG

VISIT MY OTHER BLOG
ADIRMASHOPONLINE, all the unique n cutes things available in here,..

ORDER FORM

Full Name:
Name on FB (jika ada):
I/C Number:
Complete Address:
Email Address:
Telephone No:
Deposit Amount/Date:
Item code:
Quantity:
Code of "tile":
Printed on order:
Any suggestion?

Get your own free form like this one.
PAPER BAG YG BOLEH CUSTOMIZE + RUBBERSTAMP CHOMELL DGN DESIGN ^_^ 4:31 PM




PAKEJ PAPER BAG KOSONG (BROWN + WHITE) + DOILLEY PAPER
 + COP DGN DESIGN








RUBBERSTAMP / COP DGN DESIGN
(boleh cop n guna smp bila2, blh jd kenangan jg kan, hehe) ^_^

























utk info, harga dan pertanyaan sila contact, sms, whatsapp : 
 Pn. Yanti : 01115433879

=========================================================== 

CONTOH DESIGN STIKER
LAIN2 DESIGN & BNYK LAGI SILA
  ADD FB : cik puan yanti amrida


C1
C2
C3
C4
C5
C6
C7
C8
C9
C10

C12


C13

design stiker & paper bag COLOUR

B1
B2
B3
B4

B5
design stiker BLACK



PAPER BAG CUSTOMIZE WHITE & BROWN
( BOLEH BERKREASI SENDIRI )

* SIZE : 9 inchi (tinggi) X 5 inchi (lebar) 'X 3'inchi (lebar tapak)
MIN.ORDER 100PCS , pls contact me for the price :)



PAPER BAG TEMPAHAN CUSTOMER / WHITE
ORDER ASING (STIKER + PPR BG) , MIN. ORDER 100PCS

PAPER BAG TEMPAHAN CUSTOMER / BROWN
( DGN STIKER BABBY, UTK AQIQAH / STIKER BELI BERASINGAN )
MIN. ORDER 100 PCS


CONTOH STIKER CUSTOMIZE



 CONTOH STIKER CUSTOMIZED


==============================================================

* PAPER BAG KOSONG ( WHITE & BROWN ) :
contact me for the price, MIN. ORDER 100PCS



***************************************************************


** SEMUA HARGA PAPER BAG BLM TERMASUK KOS PENGHANTARAN **
** UTK ORDER DI BAWAH MIN. TEMPAHAN, SILA CONTACT SAYA (+60111 543 3879 / Pn. YANTI ) UTK PERBINCANGAN **

Tempahan juga dibuka untuk majlis selain daripada perkahwinan seperti majlis pertunangan, sambutan hari lahir, family day dan sebagainya...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Syarat2 tempahan :

1.  masukkan order / tempahan Anda sekurang2nya 1 bulan sebelum majlis

2.  sekiranya kurang dari sebulan, tempahan akan diambil sesuai budi bicara & faktor2 yg berkaitan

3. Deposit 50% mestilah dibyr sbg confirmation order.

4.  Baki bayaran lagi 50% + kos penghantaran mestilah dibayar sebelum @ semasa delivery

5.  penghantaran melalui pos, pembayaran harus dibuat sepenuhnya


6.  Deposit tidak akan dipulangkan sekiranya pembeli ingin membatalkan order


# jika berminat, sila masukkan tempahan Anda dgn kadar segera dan hubungi kami melalui email : adirma_79@yahoo.co.id  atau contact phone : +60111 543 3879  ( Pn. Yanti )

***************************************************************************

Tempahan juga dibuka untuk majlis selain perkahwinan seperti majlis pertunangan, birthday, aqiqah, family day dan sebagainya


*********************
Senarai Harga Sticker
*********************

sila contact/sms/call sy for the best price STIKER (negotiation) ^_^




******** Notes ******

Kos pos laju STIKER untuk order bawah RM200 :
* Semenanjung = RM6
* Sabah / Sarawak = RM10

Kos pos laju STIKER untuk order RM200 atau lebih :
* Semenanjung = FREE
* sabah / Sarawak = plus RM4

0 comments:

Post a Comment