~ : SPECIAL ANNOUNCEMENT : ~

INFO FOR ALL CUSTOMER..KAMI DAH PUN KEMBALI MEMBUKA TEMPAHAN LAGI DGN SOUVENIR2 YG ADA DLM SENARAI, SEMUA SOUVENIR DAH UPDATE HARGA YER...SILA MSKKAN TEMPAHAN ANDA SEAWAL MUNGKIN...TQ

wedding souvenir Malaysia and for all majlis also, malindosouvenir ..."unik dan lain dari yang lain"

Bismillahirrohmanirrohim,..Salam,

Kami menjual souvenir perkahwinan buat sesiaper pun di seluruh Malaysia, kami namakan MALINDO SOUVENIR (Malay-Indo Souvenir), di semua souvenir boleh di bubuh nama pasangan pengantin,

Bagi Anda semua yg inginkan kelainan buat perkahwinan di Malaysia dgn souvenir ala Indonesia yg tak kalah best, akan di ingat para tetamu n pastinya makin menyemarakkan majlis perkahwinan Anda..dari yg murah hingga yg eksklusif. Souvenir2 ini di order terus dari Indonesia n garanty good quality n original.

Tak hanya buat majlis kahwin jer, boleh jg buat majlis yg lain nyer...

buat masa ni kami barulah online shop sahaja, home base kami ada di:

Taman Orkid Kulim Kedah Malaysia

H/P : +60111 543 3879
Facebook id : cik puan yanti amrida
Email : Adirma_79@yahoo.co.id
add me on FB as ur friend, dapatkan harga diskaun on FB & lebih banyak gambar n contoh design yg kami upload

Followers

VISIT MY OTHER BLOG

VISIT MY OTHER BLOG
ADIRMASHOPONLINE, all the unique n cutes things available in here,..

ORDER FORM

Full Name:
Name on FB (jika ada):
I/C Number:
Complete Address:
Email Address:
Telephone No:
Deposit Amount/Date:
Item code:
Quantity:
Code of "tile":
Printed on order:
Any suggestion?

Get your own free form like this one.
Mini TQ card comel & Cute Box 10:22 AM


~ MINI CARD COMEL / TQ CARD FOR GOOR GIFT ~
design boleh pilih dari contoh design stiker/paper bag/mini card (color/black)
atau guna design sendiri / real picture
size 3cm x 3cm

code MC 001

code MC 002

code MC 003

code MC 004

code MC 005

code MC 006

*****************************
Senarai Harga Mini / TQ Card
*****************************


1) BLACK PRINTING :
100 - 999 pcs = 30sen each
> 1000 pcs = 25sen each

2) COLOR PRINTING :

100 - 999 pcs = 35sen each
> 1000 pcs = 30sen each

*******************************************
Saiz Kad : 3cm x 3cm
*******************************************

Kos pos laju untuk order bawah RM200 :
* Semenanjung = RM6
* Sabah / Sarawak = RM10

Kos pos laju untuk order RM200 atau lebih :
* Semenanjung = FREE
* Sabah / Sarawak = Plus RM4
*******************************************


-->> sila contact/sms/call sy for the best price (negotiation)
================================================

Cute Box for For Door Gift
Size : 10cm (Length) x 10cm (Width) x 7.5cm (Height)
code : BX 001



cute box + ribbon for door gift
code : BX 002


cute box + ribbon + mini TQ card (colour)
code : BX 003



****************************
BOX PRICE LIST & PACKAGES
****************************


1) BOX ONLY (code BX 001) :

100 - 499 pcs = 75sen  each
500 - 999 pcs = 70sen  each
> 1000 pcs = 60sen each


2) BOX + RIBBON (code BX 002) :

100 - 499 pcs = 95sen  each
500 - 999 pcs = 90sen  each
> 1000 pcs = 80sen each


3) BOX + RIBBON + MINI CARD (BLACK PRINTING):

100 - 499 pcs = RM1.10  each
500 - 999 pcs = RM1.05  each
> 1000 pcs = 95sen each

4) BOX + RIBBON + MINI CARD (COLOR PRINTING), code BX 003 :

100 - 499 pcs = RM1.15  each
500 - 999 pcs = RM1.10  each
> 1000 pcs = RM1 each

********************************************************
Box Size : 10cm (Length) x 10cm (Width) x 7.5cm (Height)
********************************************************

* HARGA CUTE BOX BLM TERMASUK POS
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Syarat2 tempahan adalah :
 
1) Harga yang tertera tidak termasuk kos penghantaran, kecuali ada yg di nyatakan.

2) Order mestilah sekurang2nya 1 bulan daripada tarikh penyerahan.
3) Sekiranya kurang daripada sebulan, tempahan akan diambil bergantung kepada budi bicara, kesesuaian keadaan dan masa dan faktor2 lain yang berkaitan.
4) Deposit 50% mestilah dibayar sebagai confirmation order .
5) Baki bayaran lagi 50% + kos penghantaran mestilah dibayar sebelum delivery.
6) Bagi penghantaran melalui pos, bayaran mestilah dibuat sepenuhnya.

7) Deposit tidak akan dipulangkan sekiranya pembeli ingin membatalkan tempahan.


** Sekiranya berminat, sila emailkan nama, phone no, product code, kuantiti, nama @ kata pada card, color untuk reben dan alamat penghantaran kepada adirma_79@yahoo.co.id atau hubungi
 +60111 543 3879 ( Pn. YANTI ).


Tempahan juga dibuka untuk majlis selain daripada perkahwinan seperti majlis pertunangan, sambutan hari lahir, family day dan sebagainya...
***************************************

Door Gift : lollypop + stiker 10:32 AM

Lollipop yang COMEL bersama Sticker...

Sesuai dijadikan Door Gift terutamanya untuk Si Kecil.... 
Yang tak kecil dan tak berapa nak kecil pun sukakannya ^_^

tempahan customer utk birthday anak

tempahan customer tema color pink

tempahan customer tema color hijau

PRICE :

50 - 99 pcs = RM1.10 each
100 - 499 pcs = RM1.05 each
500 - 999 pcs = RM1 each
> 1000 pcs = 90 sen each

FREE RIBBON !!!
(boleh pilih warna sendiri)

-->> sila contact/sms/call sy for the best price (negotiation)

Anda dpt melihat lbh bnyk gambar & contoh design sticker yang kami sediakan di Facebook kami
atau Anda juga boleh berikan design anda sendiri...


Terima kasih \(^_^)/

COLORFUL LOLLIPOP yang HALAL sesuai dijadikan pemberian semasa majlis perkahwinan, pertunangan, cukur jambul, birthday dan sebagainya...

LP 001

LP 002

LP 003

LP 004

LP 005

LP 006

LP 010


LP 011

PRICE :

Lollipop LP 001 - LP 009 WITHOUT Sticker:

10 - 99 pcs = 50sen each
> 100 pcs = 45sen each


Lollipop LP 001 - LP 010 WITH Sticker + Free Ribbon :

50 - 99 pcs = rm1.10 each
100 - 499 pcs = rm1.05 each
500 - 999 pcs = rm1  each
> 1000 pcs = 90sen each


Lollipop LP 011 (SPINNY) WITHOUT Sticker:

1 - 99 pcs = 55sen each
>100 pcs = 50sen each


Berminat, boleh contact : +60111 543 3879 (Pn. YANTI) or email to adirma_79@yahoo.co.id
\(^_^)/

-->> sila contact/sms/call sy for the best price (negotiation)


Syarat2 tempahan adalah :

 
1) Harga yang tertera tidak termasuk kos penghantaran.

2) Order mestilah sekurang2nya 1 bulan daripada tarikh penyerahan.
3) Sekiranya kurang daripada sebulan, tempahan akan diambil bergantung kepada budi bicara, kesesuaian keadaan dan masa dan faktor2 lain yang berkaitan.

4) Deposit 50% mestilah dibayar sebagai confirmation order .

5) Baki bayaran lagi 50% + kos penghantaran mestilah dibayar sebelum delivery.
6) Bagi penghantaran melalui pos, bayaran mestilah dibuat sepenuhnya.

7) Deposit tidak akan dipulangkan sekiranya pembeli ingin membatalkan tempahan.


** Sekiranya berminat, sila emailkan nama, phone no, product code, kuantiti, nama @ kata pada sticker, color untuk reben dan alamat penghantaran kepada adirma_79@yahoo.co.id atau hubungi
 +60111 543 3879 ( Pn. YANTI ).
==========================================
Tempahan juga dibuka untuk majlis selain daripada perkahwinan seperti majlis pertunangan, sambutan hari lahir, family day dan sebagainya...
***************************************