~ : SPECIAL ANNOUNCEMENT : ~

INFO FOR ALL CUSTOMER..KAMI DAH PUN KEMBALI MEMBUKA TEMPAHAN LAGI DGN SOUVENIR2 YG ADA DLM SENARAI, SEMUA SOUVENIR DAH UPDATE HARGA YER...SILA MSKKAN TEMPAHAN ANDA SEAWAL MUNGKIN...TQ

wedding souvenir Malaysia and for all majlis also, malindosouvenir ..."unik dan lain dari yang lain"

Bismillahirrohmanirrohim,..Salam,

Kami menjual souvenir perkahwinan buat sesiaper pun di seluruh Malaysia, kami namakan MALINDO SOUVENIR (Malay-Indo Souvenir), di semua souvenir boleh di bubuh nama pasangan pengantin,

Bagi Anda semua yg inginkan kelainan buat perkahwinan di Malaysia dgn souvenir ala Indonesia yg tak kalah best, akan di ingat para tetamu n pastinya makin menyemarakkan majlis perkahwinan Anda..dari yg murah hingga yg eksklusif. Souvenir2 ini di order terus dari Indonesia n garanty good quality n original.

Tak hanya buat majlis kahwin jer, boleh jg buat majlis yg lain nyer...

buat masa ni kami barulah online shop sahaja, home base kami ada di:

Taman Orkid Kulim Kedah Malaysia

H/P : +60111 543 3879
Facebook id : cik puan yanti amrida
Email : Adirma_79@yahoo.co.id
add me on FB as ur friend, dapatkan harga diskaun on FB & lebih banyak gambar n contoh design yg kami upload

Followers

VISIT MY OTHER BLOG

VISIT MY OTHER BLOG
ADIRMASHOPONLINE, all the unique n cutes things available in here,..

ORDER FORM

Full Name:
Name on FB (jika ada):
I/C Number:
Complete Address:
Email Address:
Telephone No:
Deposit Amount/Date:
Item code:
Quantity:
Code of "tile":
Printed on order:
Any suggestion?

Get your own free form like this one.
Eksklusif souvenir especially for wedding ceremony 12:13 PM




code pilihan kaler uncang "kain tile"


pembuka tutup botol (melamine) corak motif campur

KOD 01

sudu & garfu uncang kain tile
KOD 02


pensil (bunga)
KOD 03 (kemasan plastik rm2)


sikat rambut kayu tanpa cermin with tile


tempahan sikat rambut kayu with tile utk majlis Aqiqah
KOD 04 ( dgn uncang kain tile rm2.50)
(balut plastik rm2.20)

 
pensil lucu
KOD 05


kipas spanyol (putih)
KOD 06 (dgn uncang rm2.70)
(dgn plastik rm2.50)


kipas spanyol (hitam)
KOD 07 (dgn uncang rm2.70)
(dgn plastik rm2.50)

kipas handmade with name & photo
KOD 08 (kemasan plastik rm5)


ketip kuku with name (uncang kain tile)
KOD 09 (rm2.30)
(dgn plastik rm2)


ketip kuku 3 in 1 (with sticker name)KOD 010 (dgn plastik rm2)
(dgn uncang rm2.30)

keychain sikat rambut kayu
KOD 011


ketip kuku love mix colour


KOD 012 (dgn uncang rm2.50)
(dgn plastik rm2.20)



Kat sini saya upload semua gambar2 souvenir yg dibekalkan oleh malindosouvenir. so please check it out.. jika ada yg anda fikirkan menarik utk dimiliki @ dihadiahkan kpd tetamu2 majlis perkahwinan anda @ apa sahaja majlis yg anda anjurkan, jgn tunggu lama2 & jgn lepaskan peluang utk membuat tempahan pada kadar yg segera. tq

2 comments:

君子之风 said...

Have you selling some medal craftpremium gift

Susan Cheah said...

Not bad! so unique and cultural rep.! you may also try to visit this website www.munlai.com

Post a Comment